Geldplatform.nl werkt uitsluitend samen met de volgende vijf kredietverstrekkers:

Defam, gevestigd in Bunnik, is een vertrouwde naam in de markt. Defam is al jarenlang een van de grootste financieringsmaatschappijen van Nederland. Defam maakt onderdeel uit van ALFAM Consumer Credit, wat op haar beurt weer deel uitmaakt van ABN-AMRO.
De Nederlandse Voorschotbank B.V. is een onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V., gespecialiseerd in het verstrekken van consumptief krediet. Crédit Agricole Consumer Finance is een dochter van Crédit Agricole S.A., een van de grootste financiële instellingen van Europa. De Nederlandse Voorschotbank is een financieringsmaatschappij dat reeds 55 jaar actief is op het gebied van kredietverlening, en behoort de grootste financieringsmaatschappijen van Nederland.
Interbank is een van de grootste en meest ervaren financieringsondernemingen van Nederland. Interbank is betrouwbaar en betrokken en staat voor verantwoord lenen. Interbank N.V., gevestigd in Amsterdam, is onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V., gespecialiseerd in het verstrekken van consumptief krediet. Crédit Agricole Consumer Finance is een dochter van Crédit Agricole S.A., een van de grootste financiële instellingen van Europa.
Intermediaire Voorschotbank B.V. is een financierings-maatschappij die is gespecialiseerd in consumentenkrediet. We zijn een slagvaardige organisatie, die sinds 1999 bestaat. Onze deskundige medewerkers hebben allemaal jarenlange ervaring. Daardoor kunnen zij u snel en efficiënt van dienst zijn. Persoonlijke aandacht en service staan daarbij hoog in het vaandel. Intermediaire Voorschotbank is een dochter van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. Dit is op zijn beurt weer een onderdeel van de Franse multinational Crédit Agricole S.A., een van de grootste banken ter wereld.
Sygma Financemaakt onderdeel uit van LaSer Nederland BV. LaSer Nederland behoort tot de top van de markt voor consumptief krediet en loyalty management en maakt deel uit van het Franse ‘Groupe LaSer’. LaSer is één van de grootste klantenkaart- en loyaltybedrijven in Europa en is al 30 jaar actief in deze branche.